Yrityksestämme

NIEMCO Management Oy on vuonna 2009 perustettu suomalainen toimitilakiinteistöjen kiinteistöjohtamispalveluja, aulapalveluja sekä business studio operaattoripalvelua tarjoava yritys. Kiinteistöjohdossamme olevat kohteet muodostuvat erilaisista toimitilakiinteistöistä: business parkeista, perinteisistä toimisto-, liike-, logistiikka- sekä teollisuuskiinteistöistä. Tavoitteemme on tehdä kiinteistön omistamisesta vaivatonta ja tuottaa Suomen laadukkainta kiinteistöjohtamispalvelua. Kiinteistöjohtamisen tavoitteena on toteuttaa kiinteistön omistajan kiinteistölle luoma strategia. Tavoitteena on usein turvata kiinteistön kassavirta ja arvon säilyminen, tekninen toimivuus, korkea käyttäjätyytyväisyys sekä laadukkaat olosuhteet toimitiloissa. Asiakaskuntamme koostuu muutamien toimitilakiinteistöjen omistajista aina suuriin institutionaalisiin kiinteistösijoittajiin. Räätälöimme aina palvelumme asiakkaan tarpeisiin sopiviksi.

ARVOLUPAUS

Haluamme olla alamme laadukkain, arvostetuin ja luotettavin yhteistyökumppani nyt ja tulevaisuudessa.

— Miika Niemi, Toimitusjohtaja

3
toimintamme pääkriteeriä

1. LAATU

NIEMCO Management Oy on kotimainen palvelualan yritys ja asiakaspalveluhenkisyys näkyy kaikessa toiminnassamme. Ammattitaitoinen henkilöstö ja pitkä alan kokemus takaavat, että työn laatu täyttää aina asiakkaan vaatimukset. Laadukas kiinteistöjohtaminen tuottaa asiakkaalle maksimaalisen hyödyn. Tavoitteenamme on säilyttää asiakkaan kiinteistöjen arvo – kattavalla ja laadukkaalla ylläpidolla, pitää kiinteistöjen ylläpitokulut alhaalla – säännöllisellä palveluiden kilpailuttamisella ja budjetoinnilla sekä pitää kiinteistön käyttäjät tyytyväisinä – laadukkaalla asiakaspalvelulla.

2. LUOTETTAVUUS

Olemme sitoutuneet toiminnan jatkuvaan parantamiseen ja varmistamme, että asiakkaamme saavat vähintään sellaisen tuloksen kuin odottavat.

3. YMPÄRISTÖN HUOMIOINTI

Huomioimme kaikessa toiminnassamme myös ympäristönäkökohdat. Tutkimme aina mahdollisuuksia käyttää kiinteistöjä entistä ympäristöystävällisemmin ja energiatehokkaammin.

Ota yhteyttä ja jutellaan lisää

Yhteystiedot